Om meg
Portret 3.jpg

Hei, mitt navn er Alexandra Vårvik, jeg er gestaltpsykoterapeut under utdanning og medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (NGF). Jeg blir ferdig utdannet våren 2022 og tilbyr terapi og veiledning til reduserte priser så lenge jeg er i min turnus-periode. 


Gjennom medlemskap i NGF er jeg forpliktet til å gå i regelmessige veiledninger for å kvalitetssikre mitt arbeid. Jeg er også forpliktet til å følge NGFs etiske retningslinjer og har full taushetsplikt.

I tillegg er jeg registrert kursleder for Trygghetssirkelen (Circle of Security Parenting) foreldrekurset og studerer på masterprogram i Samfunn og Helse med spesialisering i forebyggende arbeid med barn og ungdom.

Fra før har jeg bachelor i ledelse og flere års jobberfaring innen HR-bransjen i shipping. Jeg har også pedagogisk utdanning og trenerutdanning i sportsdans. Gjennom de siste 25 årene har jeg undervist og jobbet med mange barn, ungdom og deres familier som danselærer, coach og veileder innen både topp- og breddeidrett, skole og barnehage.

Jeg har selv tre fantastiske barn i alderen mellom 8 og 18 år.

Jeg er russisk-norsk, født og oppvokst i St.Petersburg, men har bodd i Norge i de siste 20 årene.

Jeg snakker både norsk, russisk og engelsk, du kan velge hvilket språk du ønsker å ha time på.